Nu är det dags…

2015 Hornborgar

 

Våren är här! Underbart med alla fåglar nu som flyger in, krokusarna som börjat kika fram och dagarna som blir allt ljusare. En härlig tid stundar, men även en intensiv sådan som fotograf. Det är mycket som ska hinnas med. Nu närmast ett besök vid Hornborgasjön med förhoppningsvis en kör av tranor i skönsång (eh :/ ) Bilden ovan är från mitt första besök vid Hornborgasjön förra året.

erikaahlberg Skrivet av:

2 Comments

  1. Nu är det fullt upp som naturfotograf, det händer grejer över allt och hela tiden. Får se om det blir en tur till tranorna, har ju varit där några gånger men inte i gömsle. Härlig bild på den drickande tranan 🙂

  2. erikaahlberg
    april 21
    Reply

    Tack Frode! Du har missat något om du inte varit i gömsle där vid Hornborgarsjön! Rekommenderas. Är en upplevelse att få se dem så nära, och höra alla dova ljud de har för sig. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *