Myren lockar

orrdags-2

Känner en dragning, en längtan, ut i natten på väntan till gryningens första ljus. En spänning och förväntan på vad som komma skall. Vad kommer hända, vem kommer visa sig, vad för det med sig…många frågor där svaret får vänta tills det är dags för nattliga äventyr. Snart…

erikaahlberg Skrivet av:

4 Comments

  1. Att sitta där ute i mörkret och höra nattens ljud, naturen som långsamt vaknar, vingslagen från orrarna som plötsligt landar och börjar kuttra utan att kunna se dem, långsamt kommer gryningen och de vita stjärtarna kan skönjas, ljuset och livet kryper fram ur skuggorna. En magisk känsla. I vanlig ordning en annorlunda och mycket spännande bild, ett bildseende som går utom det vanliga 🙂

    • erikaahlberg
      april 21
      Reply

      Visst är det en magisk känsla där ute på myren. Få saker som slår det måste jag erkänna. Tack för dina vänliga ord! 🙂

  2. Mats Andersson
    april 7
    Reply

    Men bra ju 🙂

    • erikaahlberg
      april 21
      Reply

      Men tack du 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *