Låt jakten börja…

fullkoll2

Har hittat ett ställe där det finns en del bäver. Några kvällar har jag suttit och spanat efter aktivitet utan att ha haft i tanke att börja jakten på en bild som jag kan vara nöjd med. Jag har sett några bäverbilder tagna av andra fotografer och dessa bilder ligger kvar på näthinnan som inspiration, men även som ett hinder, som en stoppkloss på min egen tro på mig själv. Det är som den där lilla filuren som är ens följeslagare och sitter på axeln och viskar i örat att man inte duger. Nu har jag bestämt mig för att vifta ner honom (ja, det är en han!) och ge mig ut på bäverjakt denna sommar. Låt jakten börja… 🙂

erikaahlberg Skrivet av:

En kommentar

  1. Frode Wendelbo
    maj 25
    Reply

    Fint ljus och härliga linjer i bilden. Antar att det är träd som reflekteras i vattnet. En detalj som höjer bilden över bävergenomsnittet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *