Att våga…

gråhakedoppingsördellen

Ibland nöter man på i gamla spår. Det är tryggt, man vet vad som väntar och nöjer sig med det. Fast någonstans i det inre gnager det, och det finns en längtan att pröva något nytt. Det svåra är att veta om det är värt det, och det går ju inte svara på förrän man provat. Så, för att utvecklas som människa, eller som fotograf för den delen, så måste man ta steget mot det okända. Att ta den där avstickaren. Inte förrän då vet du om ditt beslut var rätt eller inte, och ärligt, vem vill dö nyfiken? Det gäller att våga… 🙂

erikaahlberg Skrivet av:

2 Comments

  1. Och den som vågar vinner, även om det kan möta visst motstånd. Gillar bilden, en härlig känsla. Trots det utfrätta vattnet ger stråna ett fint djup. Det är ofta ni kvinnor som vågar utmana 🙂 /Frode

  2. Vilken fantastiskt fin bild! Den gör sig verkligen bra som “high key”. Du har rätt i att det gäller att våga ta steget.

    Ha det gott,
    Erik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *